Erbjudande under april och maj

Elektriker tummen upp

Fri konsultation och elbesiktning

Passa på! Under april och maj vill vi nu erbjuda våra nuvarande och nya kunder en timmes fri konsultation och genomgång av Er elanläggning samt elbesiktning till ett värde av 695 kr.

20 % rabatt på elmateriel

I samband med att du bokar in elarbete med oss erhåller Du 20 % rabatt på elmateriel. Vi tipsar dig och ger dig rådgivning för det materiel du behöver och vill ha.

Fri servicebil för ditt eljobb

I samband med att du bokar in ett elarbete med oss erhåller Du också fri servicebil till ett värde av 400 kr. Vi tar med det materiel du behöver och vill ha samt ger dig rådgiving gällande våra tjänster t.ex inne- och utebelysning, solcellsanläggningar och mycket mer.

Extra försiktighetsåtgärder för FriCovid-19

Vi följer löpande utvecklingen, riktlinjer och rekommendationer från svenska myndigheter och vi tar den rådande situationen på största allvar när det gäller att begränsa smittspridningen av Covid-19.

Kontakta oss via epost, fyll i vårt formulär på sidan kontakt eller ring oss för att få mer information och för att boka in jobbet. Du kan också följa oss på vår Facebooksida.

Anlita oss – ett pålitligt företag

Södermans El AB är ett företag som funnits i 15 år. Vi utför allt inom elinstallationer, larm, belysning, solceller samt el-besiktningar. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag i norra Storstockholm, Uppsala och Gävle.

Tips: När du ska anlitar en elektriker kan du gå in på Elsäkerhetsverket och gå vidare till ”Kolla elföretaget”. Där kan du söka på företagsnamn, organisationsnummer eller ID-nummer. Då vet du att företaget finns med på Elsäkerhetsverkets register.

Varmt välkomna att höra av er!

Ring Patrik Söderman på tel. 070-425 40 84 eller mejla till patrik@sodermansel.se.